23/04/2021 23/04/2021 Επληρώθη η ψυχωφελής Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή τελουμένης της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας των Τιμίων Δώρων, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, την Παρασκευή 23 Απριλίου. Η Ακολουθία του Όρθρου, των Ωρών και του Εσπερινού μετά της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας τελέσθησαν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των περιορισμών...
23 Απριλίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2021 - 22:50

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Αγία Παρασκευή Θεραπείων

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Αγία Παρασκευή Θεραπείων

Επληρώθη η ψυχωφελής Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή τελουμένης της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας των Τιμίων Δώρων, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, την Παρασκευή 23 Απριλίου. Η Ακολουθία του Όρθρου, των Ωρών και του Εσπερινού μετά της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας τελέσθησαν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των περιορισμών για την διασπορά του κορωνοιού.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων