26/02/2022 27/02/2022 Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης τελέστηκε σήμερα, Σάββατο των Ψυχών, 26 Φεβρουαρίου 2022, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη υπό του Καθηγουμένου το νενομισμένο νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών...
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2022 - 1:03

Πρώτο Ψυχοσάββατο στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Πρώτο Ψυχοσάββατο στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης τελέστηκε σήμερα, Σάββατο των Ψυχών, 26 Φεβρουαρίου 2022, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη υπό του Καθηγουμένου το νενομισμένο νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των απ’ αιώνος κεκοιμημένων, ιδία των συνδεθέντων με την Θεολογική Σχολή, Σχολαρχών, Καθηγητών και αποφοίτων.

Κατόπιν επιμνημόσυνος δέηση τελέστηκε έμπροσθεν του κοιμητηρίου της Σχολής, πίσω από το ναΰδριο της Αγίας Τριάδος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων