23/01/2023 23/01/2023 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος και οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης αποχαιρέτισαν σήμερα την αδελφή του Ζαχαρώ στην Ίμβρο. Μετά από επιθυμία της, η αδελφή του Προκαθήμενου της Ορθοδοξίας ετάφη στη γενέτειρά της, την Ίμβρο. Η Ζαχαρώ Αναστασιάδου εκοιμήθη την στις 18 Ιανουαρίου 2023 μετά από νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική στην Πεύκη. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 16:42

Στην Ίμβρο το ύστατο χαίρε στην αδελφή του Οικουμενικού Πατριάρχη, Ζαχαρώ (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Στην Ίμβρο το ύστατο χαίρε στην αδελφή του Οικουμενικού Πατριάρχη, Ζαχαρώ (ΦΩΤΟ)

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος και οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης αποχαιρέτισαν σήμερα την αδελφή του Ζαχαρώ στην Ίμβρο.

Μετά από επιθυμία της, η αδελφή του Προκαθήμενου της Ορθοδοξίας ετάφη στη γενέτειρά της, την Ίμβρο. Η Ζαχαρώ Αναστασιάδου εκοιμήθη την στις 18 Ιανουαρίου 2023 μετά από νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική στην Πεύκη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ναό του Αγίου Θεοδώρου, ενώ ο ενταφιασμός έγινε στο κοιμητήριο του χωριού.

Στεφάνια έστειλαν στην κηδεία – μεταξύ άλλων –  ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο υπουργός Εξωτερικών κ.  Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης κ. Εκρέμ Ιμάμογλου.

Επίσης στεφάνια έστειλαν Ενώσεις Ελλήνων από τα Πρικιπόννησα, την Κωνσταντινούπολη και οι όπου γης Πολίτες.

“Ο Οικ. Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στην Ίμβρο για την εξόδιο ακολουθία της αδελφής του Ζαχαρώς. Ο Θεός να την αναπαύσει. Καλό Παράδεισο”, αναφέρει η Ιμβριακή Ένωση στο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων