05/09/2022 05/09/2022 Στην Καβάλα θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος από το Σάββατο πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.  Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Παναγιωτάτου: Στις 5.30 το απόγευμα στον ιερό καθεδρικό Ναό του αγίου Αποστόλου ΠΑΥ­ΛΟΥ τής Καβάλας για τήν ΥΠΟΔΟΧΗ του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ....
05 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2022 - 11:37

Στην Καβάλα σήμερα το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Καβάλα σήμερα το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στην Καβάλα θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος από το Σάββατο πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Παναγιωτάτου:

Στις 5.30 το απόγευμα στον ιερό καθεδρικό Ναό του αγίου Αποστόλου ΠΑΥ­ΛΟΥ τής Καβάλας για τήν ΥΠΟΔΟΧΗ του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ και τού Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ και στήν επίσημη ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ πού θα επακολουθήσῃ.

Στις 7.30 το απόγευμα στην ιερά Μονή τού αγίου Σίλα για τήν τέλεση Τρισαγίου από τόν Οικουμενικό μας Πατριάρχη επί τού τάφου τού μακαριστού Μητροπολίτου ΦΝΘ κυρού ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και στή συνέχεια για τήν παρουσίαση τών ποιμαντορικών Εγκυκλίων τού μακαριστού προκατόχου μου σε δύο καλαισθήτους Τόμους.

Στις 9 μ.μ. στό αρχαίο θέατρο τών Φιλίππων στη μουσική Εκδήλωση και Συναυλία για τήν Νεότητα «ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ» με τήν συμμετοχή τής μεικτής Χορωδίας και Ορχήστρας τού ιερού Ναού αγίου Ιωάννου τού Χρυσοστόμου Θεσσαλονίκης με ερμηνευτές τόν κ. Κώστα Μακεδόνα και τήν κ. Γεωργία Νταγάκη, και τήν Χορωδία τών μαθητών και μαθητριών τού Μουσικού Σχολείου τής Καβάλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων