06/09/2024 06/09/2024 Παρουσία των δύο Βουλευτών του Νομού, του Περιφερειάρχη, των Δημάρχων των νησιών, του δωρητή της Βιβλιοθήκης εφοπλιστή Γ. Προκοπίου και πολλών άλλων εκλεκτών καλεσμένων, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος υποδέχθηκε και ξενάγησε την παρασκευή το πρωΐ τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, στις εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης της Ι. Μητροπολεως Χίου Ψαρών και Οινουσσών Αγ. Αγαπητός. Ο Παναγιώτατος...
06 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2024 - 12:07

Στην Βιβλιοθήκη “ΆΓΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ” της Μητρόπολης Χίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Βιβλιοθήκη “ΆΓΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ” της Μητρόπολης Χίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Παρουσία των δύο Βουλευτών του Νομού, του Περιφερειάρχη, των Δημάρχων των νησιών, του δωρητή της Βιβλιοθήκης εφοπλιστή Γ. Προκοπίου και πολλών άλλων εκλεκτών καλεσμένων, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος υποδέχθηκε και ξενάγησε την παρασκευή το πρωΐ τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, στις εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης της Ι. Μητροπολεως Χίου Ψαρών και Οινουσσών Αγ. Αγαπητός. Ο Παναγιώτατος ανακηρύχθηκε επίτιμος Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης.

 

 

Πηγή: alithia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων