03/11/2021 04/11/2021 Σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανάγκη να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι και τοποθέτηση stent) θα υποβληθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος σήμερα, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μανχάταν Μάουντ Σάιναϊ (Mount Sinai). Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο Παναγιώτατος υποβλήθηκε την Τρίτη σε...
03 Νοεμβρίου, 2021 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2021 - 0:11

Στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανάγκη να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι και τοποθέτηση stent) θα υποβληθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος σήμερα, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μανχάταν Μάουντ Σάιναϊ (Mount Sinai).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο Παναγιώτατος υποβλήθηκε την Τρίτη σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Μάουντ Σάιναϊ, της οποίας τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.

«Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο νοσοκομείο «Μάουντ Σάιναϊ» στο Μανχάταν, καθώς και διαβουλεύσεις με τους γιατρούς, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα εισαχθεί στο νοσοκομείο αργότερα σήμερα το απόγευμα για αγγειογραφία που θα αξιολογήσει την ανάγκη τοποθέτησης stent», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία Αρχείου: Nίκος Μαγγίνας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων