13/09/2023 13/09/2023 Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2023, στο Υπουργείο Εξωτερικών στο Ταλλίν. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος, καθώς και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων, και Περιστερίου...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 16:10

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2023, στο Υπουργείο Εξωτερικών στο Ταλλίν.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος, καθώς και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων, και Περιστερίου κ. Γρηγόριος.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων