30/08/2022 30/08/2022 Συνήλθε, υπό την προεδρεία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, η Αγία και Ιερά Σύνοδος σε τακτική συνεδρία, μεταξύ 29 και 30 Αυγούστου, για την εξέταση της αναγεγραμμένων θεμάτων της ημερησίας διάταξης και λήφθηκαν αποφάσεις. Στην τελευταία συνεδρία, ανταλλάχθηκαν προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις για τη λήξη της παρούσας συνοδικής περιόδου, μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Πριγκηποννήσων κ....
30 Αυγούστου, 2022 - 18:39
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 18:46

Συνήλθε Ιερά Σύνοδος υπό τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Συνήλθε Ιερά Σύνοδος υπό τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Συνήλθε, υπό την προεδρεία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, η Αγία και Ιερά Σύνοδος σε τακτική συνεδρία, μεταξύ 29 και 30 Αυγούστου, για την εξέταση της αναγεγραμμένων θεμάτων της ημερησίας διάταξης και λήφθηκαν αποφάσεις.

Στην τελευταία συνεδρία, ανταλλάχθηκαν προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις για τη λήξη της παρούσας συνοδικής περιόδου, μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, μέρους των αποχωρούντων μελών της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, και του Παναγιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων