22/06/2023 22/06/2023 Τρισάγιο στα Τέμπη, στον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος θα τελέσει αύριο το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2023, και ώρα 11.00′ ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρναβου, ο Παναγιώτατος στο πλαίσιο της επίσκεψης στου στη Μαγνησία θα μεταβεί αύριο στα Τέμπη, κοντά στον οικισμό του Ευαγγελισμού...
22 Ιουνίου, 2023 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 21:39

Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος θα τελέσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος θα τελέσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Τρισάγιο στα Τέμπη, στον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος θα τελέσει αύριο το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2023, και ώρα 11.00′ ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρναβου, ο Παναγιώτατος στο πλαίσιο της επίσκεψης στου στη Μαγνησία θα μεταβεί αύριο στα Τέμπη, κοντά στον οικισμό του Ευαγγελισμού Λάρισας, όπου στις 28 Φεβρουαρίου 2023, σε μετωπική σύγκρουση μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας της εταιρείας με μια εμπορική, 57 άνθρωποι, έχασαν τη ζωή τους.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου

Με αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το Σεπτό πρόσωπο, η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου ανακοινώνει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα την επιθυμία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, διερχόμενος προς Βόλο, να μεταβεί στον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και να τελέσει Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων. Το Τρισάγιο θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 11.00′  στο σημείο του δυστυχήματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων