24/10/2021 24/10/2021 Απευθυνόμενους στους ομογενείς, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος όταν έφτασε στην Αμερική είπε «εσείς, οι πιο αγαπημένες μας κόρες και γιοι μας, μεταλαμπαδεύσατε την πίστη των Αποστόλων σε αυτήν την ευλογημένη ήπειρο. Η Αμερική αναγνωρίζει τη βαθιά σας δέσμευση να ζήσετε πλήρως αυτήν την πίστη, γιατί έχει κατοχυρώσει στο Σύνταγμά της τις θεμελιώδεις αρχές στις...
24 Οκτωβρίου, 2021 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2021 - 15:43

Τι είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στους ομογενείς

Διαδώστε:
Τι είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στους ομογενείς

Απευθυνόμενους στους ομογενείς, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος όταν έφτασε στην Αμερική είπε «εσείς, οι πιο αγαπημένες μας κόρες και γιοι μας, μεταλαμπαδεύσατε την πίστη των Αποστόλων σε αυτήν την ευλογημένη ήπειρο. Η Αμερική αναγνωρίζει τη βαθιά σας δέσμευση να ζήσετε πλήρως αυτήν την πίστη, γιατί έχει κατοχυρώσει στο Σύνταγμά της τις θεμελιώδεις αρχές στις οποίες βασίζονται τα μόνιμα χαρακτηριστικά της Εκκλησίας. Ο χρόνος μας μαζί σας τις επόμενες μέρες είναι μια ευκαιρία που μας έδωσε ο Θεός για να επιβεβαιώσουμε αυτούς τους άρρηκτους δεσμούς μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφτασε στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Θερμή υποδοχή στην Ουάσιγκτον – (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων