06/09/2018 23/12/2021 Τον Οικουμενικό Πατριάρχη αναμένεται να τιμήσει ο Σύλλογος Κωνσταντινοπολιτών στο πλαίσιο του εορτασµού των 90 χρόνων από την ίδρυση του. Η σχετική εκδήλωση της οποίας συνδιοργανώτρια είναι η Βουλή των Ελλήνων  θα πραγματοποιηθεί την Πέµπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και  ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Βουλή των Ελλήνων, δια του...
06 Σεπτεμβρίου, 2018 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 23:52

Τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο τιμά ο Σύλλογος Κωνσταντινοπολιτών

Διαδώστε:
Τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο τιμά ο Σύλλογος Κωνσταντινοπολιτών

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη αναμένεται να τιμήσει ο Σύλλογος Κωνσταντινοπολιτών στο πλαίσιο του εορτασµού των 90 χρόνων από την ίδρυση του. Η σχετική εκδήλωση της οποίας συνδιοργανώτρια είναι η Βουλή των Ελλήνων  θα πραγματοποιηθεί την Πέµπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και  ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Βουλή των Ελλήνων, δια του Προέδρου της κ. Νικολάου Βούτση, θα βραβεύσει τον Οικουµενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολοµαίο για την πολύπλευρη προσφορά Του στην προστασία του περιβάλλοντος και   ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών θα τον ανακηρύξει Ισόβιο Επίτιµο Πρόεδρο του.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισµό η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δηµοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων