03/04/2020 03/04/2020 Χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου τελέστηκε, νωρίς το απόγευμα, στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, η ακολουθία του Ακαθίστου ύμνου. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβ. Μητροπολίται Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος, Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας και Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, οι οποίοι μετά του Πατριάρχου, ανέγνωσαν αλληλοδιαδόχως τις Στάσεις των Χαιρετισμών προς την Υπεραγίαν...
03 Απριλίου, 2020 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 21:47

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου από το Φανάρι

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου από το Φανάρι

Χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου τελέστηκε, νωρίς το απόγευμα, στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, η ακολουθία του Ακαθίστου ύμνου.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβ. Μητροπολίται Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος, Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας και Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, οι οποίοι μετά του Πατριάρχου, ανέγνωσαν αλληλοδιαδόχως τις Στάσεις των Χαιρετισμών προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων