24/04/2020 24/04/2020 Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής, πλάι στο πλευρό των παιδιών, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής προωθεί μια σειρά προγραμμάτων μέσω διαδικτύου. Τα προγράμματα αυτά έχουν ξεκινήσει πριν από τη πανδημία, ωστόσο τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί έχουν αυξήσει την ζήτηση για τέτοιες πρωτοβουλίες. Εξάλλου, με τα κατηχητικά σχολεία κλειστά, ή μόνο μέσω διαδικτύου και τις εκδηλώσεις...
24 Απριλίου, 2020 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 9:11

Online παιχνίδια για παιδιά από την Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Online παιχνίδια για παιδιά από την Αρχιεπ. Αμερικής

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής, πλάι στο πλευρό των παιδιών, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής προωθεί μια σειρά προγραμμάτων μέσω διαδικτύου.
Τα προγράμματα αυτά έχουν ξεκινήσει πριν από τη πανδημία, ωστόσο τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί έχουν αυξήσει την ζήτηση για τέτοιες πρωτοβουλίες. Εξάλλου, με τα κατηχητικά σχολεία κλειστά, ή μόνο μέσω διαδικτύου και τις εκδηλώσεις της ελληνο-ορθόδοξης κοινότητας να έχουν ματαιωθεί, οι γονείς αναζητούν για τα παιδιά τους δραστηριότητες μέσω ίντερνετ οι οποίες είναι κοντά στις χριστιανικές αξίες.
Στο πλαίσιο αυτό η Αρχιεπισκοπή Αμερικής προτείνει στην παρούσα φάση τρεις ιστότοπους για παιδιά, στις οποίες μπορούν να ανακαλύψουν την πίστη τους, ενώ παράλληλα ψυχαγωγούνται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων