11/03/2022 11/03/2022 Στους χώρους του Μουσείου Καλών Τεχνών της Βοστώνης ξεναγήθηκε χθες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Τον Αρχιεπίσκοπο και τους Επισκόπου που τον συνόδευαν υποδέχθηκε ο Matthew Teitelbaum, Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και η Christine Kondoleon, Πρόεδρος του Τμήματος Τέχνης Αρχαίας Ελλάδας και Ρώμης. Ακολούθησε ξενάγηση στην αίθουσα George D. and Margo Behrakis, η...
11 Μαρτίου, 2022 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2022 - 9:37

Στο Μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Στο Μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Στους χώρους του Μουσείου Καλών Τεχνών της Βοστώνης ξεναγήθηκε χθες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Τον Αρχιεπίσκοπο και τους Επισκόπου που τον συνόδευαν υποδέχθηκε ο Matthew Teitelbaum, Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και η Christine Kondoleon, Πρόεδρος του Τμήματος Τέχνης Αρχαίας Ελλάδας και Ρώμης.

Ακολούθησε ξενάγηση στην αίθουσα George D. and Margo Behrakis, η οποία έχει λάβει ειδική διαμόρφωση καθώς, μαζί με τους υπάρχοντες χώρους, πέντε νέες γκαλερί της αίθουσας δημιουργούν μια μεγάλη είσοδο στη συλλογή ελληνικής και ρωμαϊκής τέχνης του Μουσείου – μια από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες στον κόσμο – και ένα “νέο σπίτι” για τη συλλογή βυζαντινής τέχνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων