18/08/2024 18/08/2024 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, έφτασε χθες, 17 Αυγούστου 2024, στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, για την τελετή των Εγκαινίων του Ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Νικολάου στο Αν Άρμπορ του Μίσιγκαν αυτό το Σαββατοκύριακο.   Τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο υποδέχθηκαν στο Αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ντιτρόιτ κ. Νικόλαος, ο π. Νικόλαος Κώτσης, ιερέας της...
18 Αυγούστου, 2024 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2024 - 16:51

Στο Ντιτρόιτ ο Αμερικής Ελπιδοφόρος για εγκαίνια Ι. Ναού

Διαδώστε:
Στο Ντιτρόιτ ο Αμερικής Ελπιδοφόρος για εγκαίνια Ι. Ναού

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, έφτασε χθες, 17 Αυγούστου 2024, στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, για την τελετή των Εγκαινίων του Ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Νικολάου στο Αν Άρμπορ του Μίσιγκαν αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο υποδέχθηκαν στο Αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ντιτρόιτ κ. Νικόλαος, ο π. Νικόλαος Κώτσης, ιερέας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Αν Άμπορ, ο Andrew Dallas, Πρόεδρος του Ενοριακού Συμβουλίου του Αγίου Νικολάου, ο Craig Theros, Πρόεδρος της Επιτροπής των Εγκαινίων και μέλη της κοινότητας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων