15/05/2024 15/05/2024 Συνάντηση με τις μητέρες οι οποίες εργάζονται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής είχε τη Δευτέρα, 13 Μαϊου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.  Ο Σεβασμιώτατος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους ευχηθεί με αφορμή την Ημέρα της Μητέρα. “Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το προσωπικό για την αφοσίωσή τους στο έργο της Αρχιεπισκοπής και την προσφορά τους. Ο...
15 Μαΐου, 2024 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024 - 10:41

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με εργαζόμενες της Αρχιεπισκοπής με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με εργαζόμενες της Αρχιεπισκοπής με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας

Συνάντηση με τις μητέρες οι οποίες εργάζονται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής είχε τη Δευτέρα, 13 Μαϊου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. 

Ο Σεβασμιώτατος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους ευχηθεί με αφορμή την Ημέρα της Μητέρα. “Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το προσωπικό για την αφοσίωσή τους στο έργο της Αρχιεπισκοπής και την προσφορά τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος πρόσφερε στις γυναίκες λουλούδια για τη γιορτή της Μητέρας την οποία τίμησαν ως οικογένεια στην Αρχιεπισκοπή και ευχήθηκε σε όλες χρόνια πολλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων