09/08/2023 09/08/2023 Στις 7 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος υποδέχθηκε στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τον Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου Χαράλαμπο Νίτσεφ, ο οποίος υπηρετεί τη βουλγαρόφωνη ορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης, και τον νεοεκλεγέντα Επίσκοπο Stobi Διονύσιο. Ο Αρχιμανδρίτης Νίτσεφ και ο  Επίσκοπος Διονύσιος βρέθηκαν μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, καθώς και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο...
09 Αυγούστου, 2023 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2023 - 10:21

Βούλγαροι κληρικοί στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Διαδώστε:
Βούλγαροι κληρικοί στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Στις 7 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος υποδέχθηκε στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τον Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου Χαράλαμπο Νίτσεφ, ο οποίος υπηρετεί τη βουλγαρόφωνη ορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης, και τον νεοεκλεγέντα Επίσκοπο Stobi Διονύσιο.

Ο Αρχιμανδρίτης Νίτσεφ και ο  Επίσκοπος Διονύσιος βρέθηκαν μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, καθώς και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ναζιανζού Αθηναγόρα, στην Κορώνα της Νέας Υόρκης την περασμένη Κυριακή για τον εορτασμό της εορτής της Μεταμορφώσεως.

Διαβάστε επίσης: Αμερικής Ελπιδοφόρος: Η “δόξα” της Μεταμορφώσεως και η “δόξα” της Αναστάσεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων