30/06/2019 30/06/2019 Μεγάλη ημέρα ξημέρωσε σήμερα για την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, όπου χτυπά χθες και σήμερα η καρδιά της Ορθοδοξίας. Στις 04.00 ώρα Ελλάδος έλαβε χώρα χθες η ενθρόνιση (11 τοπική ώρα Αυστραλίας, σ.σ το Πρακτορείο «Ορθοδοξία» τη μετέδωσε ζωντανά) του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου στον περικαλλή Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϊ. Δείτε το βίντεο με...
30 Ιουνίου, 2019 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2019 - 14:43

Η ακολουθία του Πολυαρχιερατικού Εσπερινού από το μακρινό Σύνδεϊ

Διαδώστε:
Η ακολουθία του Πολυαρχιερατικού Εσπερινού από το μακρινό Σύνδεϊ

Μεγάλη ημέρα ξημέρωσε σήμερα για την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, όπου χτυπά χθες και σήμερα η καρδιά της Ορθοδοξίας. Στις 04.00 ώρα Ελλάδος έλαβε χώρα χθες η ενθρόνιση (11 τοπική ώρα Αυστραλίας, σ.σ το Πρακτορείο «Ορθοδοξία» τη μετέδωσε ζωντανά) του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου στον περικαλλή Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϊ. Δείτε το βίντεο με τον πολυαρχιερατικό εσπερινό που τελέσθηκε πριν από λίγες ώρες, ενώ είχε προηγηθεί το πρωί (ξημερώματα για την Ελλάδα) η πρώτη θεία λειτουργία του νέου Αρχιεπισκόπου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων