17/07/2024 17/07/2024 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ιδρύθηκε στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης η ομάδα Ορθόδοξων γυναικών GO Women Melbourne, με προστάτιδά της την Αγία Εμμέλεια. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας φιλοξενήθηκε στην Ενορία Αγίας Αικατερίνης, στο Malvern της Μελβούρνης, την Τρίτη, 16 Ιουλίου, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού. Έλαβαν μέρος περισσότερες...
17 Ιουλίου, 2024 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2024 - 17:01

Ιδρύθηκε ομάδα Ορθόδοξων γυναικών στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Ιδρύθηκε ομάδα Ορθόδοξων γυναικών στη Μελβούρνη

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ιδρύθηκε στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης η ομάδα Ορθόδοξων γυναικών GO Women Melbourne, με προστάτιδά της την Αγία Εμμέλεια.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας φιλοξενήθηκε στην Ενορία Αγίας Αικατερίνης, στο Malvern της Μελβούρνης, την Τρίτη, 16 Ιουλίου, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού. Έλαβαν μέρος περισσότερες από είκοσι γυναίκες, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσα σε κλίμα εν Χριστώ αγαπης και συντροφικότητας και να ακούσουν λόγια πνευματικά και ψυχωφελή. Ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός τούς απηύθυνε συμβουλές και μοιράστηκε μαζί τους σκέψεις με επίκεντρο την «αγγελική επιρροή στη ζωή μας».

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με ερωταπαντήσεις, η οποία προκάλεσε στις συμμετέχουσες συναισθηματική και πνευματική ανάταση. Ευχή όλων, στο τέλος της συναντήσεως, ο Θεός και η Προστάτιδα της ομάδας γυναικών GO Women Melbourne, Αγία Εμμέλεια, να ευλογούν την πορεία της, τις μελλοντικές πρωτοβουλίες και τα έργα της.

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων