19/11/2022 19/11/2022 Με την ευλογία του  Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, η πρωτοβουλία «Five Loaves» της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης συγκεντρώνει δωρεές παιχνιδιών, μέσω των ενοριών και των ενοριών – κοινοτήτων, με σκοπό να προσφέρει λίγη χαρά κατά την περίοδο των φετινών Χριστουγέννων σε παιδιά που αντιμετωπίζουν ασθένειες και...
19 Νοεμβρίου, 2022 - 15:30

Μελβούρνη: Η πρωτοβουλία «Five Loaves» συγκεντρώνει παιχνίδια για ασθενούντα παιδιά

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Η πρωτοβουλία «Five Loaves» συγκεντρώνει παιχνίδια για ασθενούντα παιδιά

Με την ευλογία του  Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, η πρωτοβουλία «Five Loaves» της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης συγκεντρώνει δωρεές παιχνιδιών, μέσω των ενοριών και των ενοριών – κοινοτήτων, με σκοπό να προσφέρει λίγη χαρά κατά την περίοδο των φετινών Χριστουγέννων σε παιδιά που αντιμετωπίζουν ασθένειες και κακουχίες.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να προβούν σε δωρεές στην εκκλησία της περιοχής τους, μέχρι την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022.

Τα παιχνίδια που θα προσφερθούν, πρέπει να είναι ολοκαίνουργια, ευρισκόμενα στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν ανοιχθεί, και να ενδείκνυνται για ηλικίες από 0 έως 16 ετών. Οι κάρτες δώρων είναι ευπρόσδεκτες.

Εναλλακτικά, μπορεί να κατατεθεί χρηματική δωρεά στην πρωτοβουλία «Five Loaves», στον ακόλουθο λογαριασμό (με αναφορά του ονόματος και του τηλεφώνου του δωρητή):

BSB: 082135

Αριθμός Λογαριασμού: 273838087

Greek Orthodox Archdiocese Consolidated Trust Five Loaves

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων