21/08/2024 21/08/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο προάστιο North Altona της Μελβούρνης την Κυριακή μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, 18 Αυγούστου, 2024. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ....
21 Αυγούστου, 2024 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2024 - 16:01

Ο Επίσκοπος Μελβούρνης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου North Altona

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελβούρνης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου North Altona

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο προάστιο North Altona της Μελβούρνης την Κυριακή μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, 18 Αυγούστου, 2024.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου για τη θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως, και ανέλυσε τα βασικά σημεία του, μεταφέροντας, εν κατακλείδι, στο εκκλησίασμα την αγάπη και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου.

Θερμές ευχαριστίες για την επίσκεψη απηύθυνε στον Επίσκοπο Μελβούρνης ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας, π. Δημήτριος Κατρινέι.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε το ετήσιο παραδοσιακό πανήγυρι της Ενορίας, με τη συμμετοχή πλήθους ενοριτών και επισκεπτών.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων