14/08/2024 14/08/2024 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πέρθης κ. Ελπίδιος βρέθηκε κοντά στους ορθόδοξους πιστούς της πόλεως Albany, η οποία βρίσκεται στη Μεγάλη Νότια Περιφέρεια της Δυτικής Αυστραλίας, περίπου 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Πέρθης. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πέρθης κ. Ελπίδιος ιερούργησε βοηθούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Μακάριο Σουρή, Ηγούμενο...
14 Αυγούστου, 2024 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2024 - 15:12

Ο Επίσκοπος Πέρθης στην πόλη Albany της Δυτικής Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Πέρθης στην πόλη Albany της Δυτικής Αυστραλίας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πέρθης κ. Ελπίδιος βρέθηκε κοντά στους ορθόδοξους πιστούς της πόλεως Albany, η οποία βρίσκεται στη Μεγάλη Νότια Περιφέρεια της Δυτικής Αυστραλίας, περίπου 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Πέρθης.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πέρθης κ. Ελπίδιος ιερούργησε βοηθούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Μακάριο Σουρή, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη στο Forrestfield της Πέρθης.

Κατά το κήρυγμά του, μίλησε για την εορτή της Μεταμορφώσεως, καθώς και για την επικείμενη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ υπενθύμισε στους πιστούς τη σημασία της συμμετοχής στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Στο τέλος το Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πέρθης κ. Ελπίδιος ευχαρίστησε την Ενωμένη Εκκλησία του Albany για την άδεια χρήσης του Ναού της προς εξυπηρέτηση των πνευματικών αναγκών της μικρής ορθόδοξης κοινότητας της πόλεως.

Περισσότερες φωτογραφίες:

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων