21/09/2024 21/09/2024 Κατά το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2024, επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Ευσταθίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός προέστη των πανηγυρικών ιερών Ακολουθιών στον εορτάζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό της Μελβούρνης. Συγκεκριμένα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Κυριακός χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό την παραμονή της εορτής, ενώ προεξήρχε πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας την κυριώνυμο...
21 Σεπτεμβρίου, 2024 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2024 - 10:42

Στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Ευσταθίου Μελβούρνης ο Επίσκοπος Κυριακός

Διαδώστε:
Στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Ευσταθίου Μελβούρνης ο Επίσκοπος Κυριακός

Κατά το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2024, επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Ευσταθίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός προέστη των πανηγυρικών ιερών Ακολουθιών στον εορτάζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό της Μελβούρνης.

Συγκεκριμένα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Κυριακός χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό την παραμονή της εορτής, ενώ προεξήρχε πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας την κυριώνυμο ημέρα, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλή, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, με τη συμμετοχή των κληρικών της Ιεράς Επισκοπής Μελβούρνης και του π. Ευσταθίου Παπαδόπουλου από την Ιερά Επισκοπή Χώρας.

Ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε καταλλήλως στους πιστούς, ενώ τους μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων