03/07/2024 03/07/2024 Εφέτος θα λειτουργήσουν οι Κατασκηνώσεις «ΑΝΩ ΠΟΛΙΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην Ανώπολη Πεδιάδος, οι οποίες είναι έτοιμες να υποδεχθούν ξανά τους μικρούς μας φίλους στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις τους και να γίνουν τόπος συνάντησης, παιχνιδιού, χαράς, ξεκούρασης, γνωριμίας με τη φύση αλλά και πνευματικής αναγέννησης στην Ορθόδοξη παράδοσή μας, μακριά από την πολύβουη και μονότονη...
03 Ιουλίου, 2024 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2024 - 16:55

Λειτουργούν και εφέτος οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Διαδώστε:
Λειτουργούν και εφέτος οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Εφέτος θα λειτουργήσουν οι Κατασκηνώσεις «ΑΝΩ ΠΟΛΙΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην Ανώπολη Πεδιάδος, οι οποίες είναι έτοιμες να υποδεχθούν ξανά τους μικρούς μας φίλους στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις τους και να γίνουν τόπος συνάντησης, παιχνιδιού, χαράς, ξεκούρασης, γνωριμίας με τη φύση αλλά και πνευματικής αναγέννησης στην Ορθόδοξη παράδοσή μας, μακριά από την πολύβουη και μονότονη καθημερινότητα των πόλεων.

Τα δικαιολογητικά έγγραφα είναι διαθέσιμα για τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, στην Ιστοσελίδα των Κατασκηνώσεων https://is.gd/kataskinosi και στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (τηλ. 2811 801030).

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Η πρώτη Κατασκηνωτική περίοδος αρχίζει την Κυριακή 7 Ιουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων