19/07/2023 19/07/2023 O Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος δέχθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, την επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, όπως αυτό προέκυψε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του. Ο Πρόεδρος, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Χανιωτάκης, υπέβαλλε τα σεβάσματά του και ζήτησε την ευχή και την αρωγή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου για...
19 Ιουλίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 17:13

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ευγενίου με το ΔΣ του Συνδέσμου Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ευγενίου με το ΔΣ του Συνδέσμου Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

O Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος δέχθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, την επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, όπως αυτό προέκυψε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του.

Ο Πρόεδρος, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Χανιωτάκης, υπέβαλλε τα σεβάσματά του και ζήτησε την ευχή και την αρωγή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου για τη νέα θητεία που ξεκινά.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε στους ιερείς θεοφιλή διακονία και καλή συνεργασία για την προαγωγή του ποιμαντικού έργου της τοπικής Εκκλησίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε τράπεζα προς τιμήν του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων