07/09/2023 07/09/2023 Με λαμπρότητα και την πρέπουσα κατάνυξη εορτάσθηκε η μνήμη του Οσίου Πατρός Δανιήλ του Κατουνακιώτου στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Κοινότητος Μακροχωρίου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Εσπερινός, ενώ ανήμερα τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, συμπροσευχομένου δε...
07 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2023 - 16:21

Μνήμη Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου

Διαδώστε:
Μνήμη Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου

Με λαμπρότητα και την πρέπουσα κατάνυξη εορτάσθηκε η μνήμη του Οσίου Πατρός Δανιήλ του Κατουνακιώτου στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Κοινότητος Μακροχωρίου.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Εσπερινός, ενώ ανήμερα τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, συμπροσευχομένου δε του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου.

Δείτε σε επανάληψη τη Θεία Λειτουργία:

Κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών εκτέθηκαν προς προσκύνηση υπό των προσελευσομένων πιστών η Ιερά Εικώνα και τεμάχιο εκ του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Δανιήλ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων