05/07/2024 05/07/2024 Ο Γενικός Γραμματέας Απoδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Γιάννης Χρυσουλάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μπουένος Άιρες και Υπέρτιμο και Έξαρχο Νοτίου Αμερικής κ. Ιωσήφ με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής και την εκεί ιδιαίτερα δραστήρια Ομογένεια. Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Χρυσουλάκη...
05 Ιουλίου, 2024 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2024 - 23:26

Συνάντηση Μητροπολίτη Μπουένος Άιρες με τον Γεν. Γραμ. Απoδήμου Ελληνισμού Γιάννη Χρυσουλάκη

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μπουένος Άιρες με τον Γεν. Γραμ. Απoδήμου Ελληνισμού Γιάννη Χρυσουλάκη

Ο Γενικός Γραμματέας Απoδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Γιάννης Χρυσουλάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μπουένος Άιρες και Υπέρτιμο και Έξαρχο Νοτίου Αμερικής κ. Ιωσήφ με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής και την εκεί ιδιαίτερα δραστήρια Ομογένεια.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Χρυσουλάκη για το πολυδιάστατο έργο και τις πρωτοβουλίες της Μητρόπολης, ενώ, ταυτόχρονα, οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις δυνατότητες περαιτέρω επέκτασης των πεδίων συνεργασίας τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων