30/05/2022 30/05/2022 Το Μυστήριο του Γάμου του Ιωήλ Kim και της Μαρίνας Yu τελέστηκε πρι λίγες ημέρες στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ. Ο Ιωήλ αποτελεί νέο μέλος της τοπικής Εκκλησίας, καθώς φέτος το Σάββατο του Λαζάρου προσήλθε στο Μυστήριο του Βαπτίσματος. Η δε Μαρίνα είναι η θυγατέρα του ελληνομαθή γλωσσολόγου Καθηγητή κ. Άγγελου και της...
30 Μαΐου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 21:49

Το Μυστήριο του Γάμου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Γάμου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου

Το Μυστήριο του Γάμου του Ιωήλ Kim και της Μαρίνας Yu τελέστηκε πρι λίγες ημέρες στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ.

Ο Ιωήλ αποτελεί νέο μέλος της τοπικής Εκκλησίας, καθώς φέτος το Σάββατο του Λαζάρου προσήλθε στο Μυστήριο του Βαπτίσματος. Η δε Μαρίνα είναι η θυγατέρα του ελληνομαθή γλωσσολόγου Καθηγητή κ. Άγγελου και της αείμνηστης Μαγδαλήνης πολύτιμων συνεργατών της Εκκλησίας της Κορέας από τη δεκαετία του ‘80. Πολύ σημαντική υπήρξε η συνεισφορά τους στη μετάφραση και σωστή ερμηνευτική απόδοση των λειτουργικών κειμένων της Εκκλησίας και των θεολογικών βιβλίων.

Στο τέλος της ιερολογίας του Μυστηρίου ο π. Αντώνιος Lim μαζί με τον διάκονο Ιωάννη Park ευχήθηκαν με πατρική στοργή στους νεόνυμφους να ζήσουν αγαπημένοι και κοντά στον Χριστό με την ευλογία της Εκκλησίας. Είθε να έχουν την ευλογία του Θεού στη συζυγική τους πορεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων