11/01/2019 11/01/2019 Το έργο του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής εξήρε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ κατά την διάρκεια της κοπής της  Αγιοβασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας. Αναλυτικά ανέφερε παρουσία του Πατριαρχικού Επιτρόπου Αλεξανδρείας κ. Νάρκισσου: “ο Κρητίκαρος (έτσι απεκάλεσε τον Πατριάρχη κ. Θεόδωρο) έχει τεράστιες αρετές τις οποίες έχει δείξει με το τεράστιο...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 20:35

“Ο Πατρ. Αλεξανδρείας είναι ο πνευματικός πατέρας όλης της Αφρικής”

Διαδώστε:
“Ο Πατρ. Αλεξανδρείας είναι ο πνευματικός πατέρας όλης της Αφρικής”

Το έργο του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής εξήρε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ κατά την διάρκεια της κοπής της  Αγιοβασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας. Αναλυτικά ανέφερε παρουσία του Πατριαρχικού Επιτρόπου Αλεξανδρείας κ. Νάρκισσου: “ο Κρητίκαρος (έτσι απεκάλεσε τον Πατριάρχη κ. Θεόδωρο) έχει τεράστιες αρετές τις οποίες έχει δείξει με το τεράστιο έργο που επιτελεί. Αποφεύγει να εμπλέκεται στα πολιτικά και στα παροικιακά, όντας ο πνευματικός πατέρας όλης της Αφρικής”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων