20/11/2023 20/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου (Θεολογική Σχολή) στην πρωτεύουσα Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό Κινσάσα, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας Πανεπιστημιακής Χρονιάς. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές που οι...
20 Νοεμβρίου, 2023 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2023 - 15:34

Αγιασμός έναρξης νέας Πανεπιστημιακής χρονιάς στη Θεολογική Σχολή της Κινσάσας

Διαδώστε:
Αγιασμός έναρξης νέας Πανεπιστημιακής χρονιάς στη Θεολογική Σχολή της Κινσάσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου (Θεολογική Σχολή) στην πρωτεύουσα Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό Κινσάσα, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας Πανεπιστημιακής Χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές που οι περισσότεροι προσήλθαν από τα μακρινότερα μέρη του Κογκό για να σπουδάσουν την Ορθόδοξη Θεολογία.

Επίσης επισήμανε τον τριπλό σκοπό της σχολής, την Ορθόδοξη Θεολογική κατάρτιση, τη γνώση της λατρευτικής ζωής, τη γνώση της πνευματικής εν Χριστώ ζωής και μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων