21/04/2022 21/04/2022 Τη Μεγάλη Παρασκευή, όπως καθιερώθηκε από πέρυσι, θα τελεστεί η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης (12:30 μ.μ.) στην Αναπαράσταση του Γολγοθά της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής Αγίου Γεωργίου Καΐρου, απέναντι από το πρόσφατα ανακαινισμένο Παρεκκλήσιο «Χριστού Νυμφίου». Επίσης, θα τελεστεί η Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου (2:00 μ.μ.) και στη συνέχεια η λιτάνευση του Επιταφίου, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο...
21 Απριλίου, 2022 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 23:26

Αποκαθήλωση και Επιτάφιος στον Άγιο Γεώργιο Παλαιού Καΐρου

Διαδώστε:
Αποκαθήλωση και Επιτάφιος στον Άγιο Γεώργιο Παλαιού Καΐρου

Τη Μεγάλη Παρασκευή, όπως καθιερώθηκε από πέρυσι, θα τελεστεί η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης (12:30 μ.μ.) στην Αναπαράσταση του Γολγοθά της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής Αγίου Γεωργίου Καΐρου, απέναντι από το πρόσφατα ανακαινισμένο Παρεκκλήσιο «Χριστού Νυμφίου».

Επίσης, θα τελεστεί η Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου (2:00 μ.μ.) και στη συνέχεια η λιτάνευση του Επιταφίου, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο κατά την παράδοση της Ιεράς Μονής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων