Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
20 Αυγούστου, 2024

Διοργάνωση Ορθόδοξης Κατασκήνωσης Ενηλίκων στην Γκάνα

Διαδώστε:

Η Ιερά Μητρόπολη Άκκρας προγραμματίζει πενθήμερη Ορθόδοξη Κατασκήνωση Ενηλίκων (18-27 ετών), στην Γκάνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης, “λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, ταπεινά ζητάμε την συμπαράστασή σας προκειμένου να διοργανώσουμε αυτή την σημαντική ποιμαντική δράση για το μέλλον της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας”.

Οι ενήλικες νέοι και νέες της Γκάνας, μέλη της Ορθόδοξης οικογένειάς, θα διδαχθούν την Ορθόδοξη πίστη και ζωή. Θα γνωριστούν με ισχυρό δεσμό φιλίας μεταξύ τους κάτω από την σκέπη του Ιησού Χριστού.

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Άκκρας προγραμματίζει πενθήμερη Ορθόδοξη Κατασκήνωση Ενηλίκων (18-27 ετών), στην Γκάνα.
Αδελφοί μου, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, ταπεινά ζητάμε την συμπαράστασή σας προκειμένου να διοργανώσουμε αυτή την σημαντική ποιμαντική δράση για το μέλλον της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.
Οι ενήλικες νέοι και νέες της Γκάνας, μέλη της Ορθόδοξης οικογένειάς μας, θα διδαχθούν την Ορθόδοξη πίστη και ζωή. Θα γνωριστούν με ισχυρό δεσμό φιλίας μεταξύ τους κάτω από την σκέπη του Ιησού Χριστού.
Στο Λάρτε της Γκάνας, στις καταπράσινες πλαγιές του, μέσα στα έλατα και στο φως…
Βοηθήστε μας να τους μεταλαμπαδεύσουμε τον κόσμο της χάριτος και ζωής, την ξένοιαστη και αδελφική συντροφιά, την αληθινή ψυχαγωγία, τις εκπλήξεις, τις εκδρομές, τις γεμάτες ενδιαφέρον συζητήσεις, την παρουσία του Θεού.
Θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας, ανταλλαγής σκέψεων και γόνιμου προβληματισμού πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα του καιρού μας. Συγχρόνως οι λατρευτικές ευκαιρίες, η προσευχή και η συζήτηση πνευματικών θεμάτων, που αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της Πίστης μας, βοηθούν στην απόκτηση ευλογημένων πνευματικών εμπειριών και οδηγούν σε μια πνευματική ανανέωση. Δίνουν την δύναμη για μόνη υπεύθυνη και αλάνθαστη πορεία στη ζωή, μέσα στο φως του Χριστού και σύμφωνα με την αιώνια αλήθεια του λόγου Του, όπως την ζει και την κηρύττει η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία μας.
Δεν έχει σημασία το μέγεθος της βοήθειας που θα μας προσφέρετε, αλλά το μήνυμα της αγάπης που θα δώσετε στην νεολαία μας.
Θα σας είμαστε ευγνώμονες!
Βοηθήστε μας, καταθέτοντας την αγάπη σας στον τραπεζικό λογαριασμό:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Ιερά Μητρόπολη Άκκρας Γκάνα
(IBAN) GR3601 1014 6000 0014 6296 09661
Λογαριασμός: 146/29609661
(BIC) ETHNGRAA
Email: archbishop@orthodoxghana.org

Διαδώστε: