Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
06 Οκτωβρίου, 2024

Έξι Κύπριοι γιατροί στην Μπουκόμπα

Διαδώστε:

Έφθασαν στις 4 Οκτωβρίου στην Μπουκόμπα 6 γιατροί Κύπριοι εθελοντές για να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στους πάμφτωχους αρρώστους ιθαγενείς της Τανζανίας.

Την πρωτοβουλία έλαβε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο οποίος έδωσε και την ευλογία του για την προσφορά αυτή. Στην αποστολή αυτή λαμβάνουν μέρος από όλη την Κύπρο οι γιατροί: Ιερομόναχος π. Παύλος, οδοντίατρος, π. Γεώργιος Ζήνωνος, παιδίατρος και Εφημέριος του Νοσοκομειακού Παρεκκλησίου Λευκωσίας, Ευαγγελία Καλλένου, παιδίατρος, Κυριάκος Αντωνίου, ειδικευόμενος ενδοκρινολόγος, Νικόλας Κωνσταντίνου, ειδικευόμενος γαστρεντερολόγος και ο Πανίκος Θεοδώρου, Παιδοχειρουργός.

Θα προσφέρουν για δύο εβδομάδες την ιατρική βοήθεια στους ασθενείς στο Νοσοκομείο της Επισκοπής ΑΝΑΣΤΑΣΗ, στο Κρατικό Νοσοκομείο, στα Γυμνάσια της Επισκοπής “ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΘΕΝΗΣ” και “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” και σε Ενορίες της Επισκοπής.

Η Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους γιατρούς αδελφούς μας από την Κύπρο, για την ιεραποστολική ευαισθησία τους και την προσφορά τους στο λαό της Τανζανίας, που έτσι δυναμώνουν την Ορθοδοξη ομολογία και γίνονται αιτία δοξολογίας προς το Θεό.

Διαδώστε: