03/05/2019 03/05/2019 Μαζικές βαπτίσεις κατηχουμένων πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης. Ο αριθμός των νεοφώτιστων που έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα τις προηγούμενες ημέρες ξεπέρασε τα 1οο άτομα. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης με ανάρτηση του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Επισκοπής στο facebook εξήγησε την συμβολική σημασία έξι ονομάτων που έδωσε...
03 Μαΐου, 2019 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2019 - 11:46

Έξι ονόματα με τη δική τους συμβολική

Διαδώστε:
Έξι ονόματα με τη δική τους συμβολική

Μαζικές βαπτίσεις κατηχουμένων πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης. Ο αριθμός των νεοφώτιστων που έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα τις προηγούμενες ημέρες ξεπέρασε τα 1οο άτομα. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης με ανάρτηση του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Επισκοπής στο facebook εξήγησε την συμβολική σημασία έξι ονομάτων που έδωσε στους νεοφώτιστους. Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Έξι ονόματα που ίσως δε σημαίνουν τίποτα. Γι’ εμένα όμως σημαίνουν πολλά. Στις τελευταίες βαπτίσεις επέλεξα να δώσω συν τοις άλλοις αυτά τα ονόματα, τα όνομα των παιδιών μου από το μοναστήρι μας, τους Αγίους Αναργύρους Πάρνωνος. Μια οικογένεια εκεί μια οικογένεια εδώ και ο Χριστός εντός μας. Δοξασμένο το όνομα Του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων