29/07/2023 30/07/2023 Ένα μεγάλο δώρο στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας έκανε ο Πρόεδρος της τοπικής Ελληνικής Κοινότητας και ευεργέτης Γεράσιμος Ντούνης, ο οποίος φρόντισε να μεγαλώσει το κεντρικό οικόπεδο του ιεραποστολικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κινσάσα αγοράζοντας ένα μεγάλο τεμάχιο σε συνέχεια του υπάρχοντος. Αυτό αποτελεί μια μεγάλη ευλογία για την Μητρόπολη διότι με αυτόν τον τρόπο...
29 Ιουλίου, 2023 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 2:25

Επεκτείνεται το ιεραποστολικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας

Διαδώστε:
Επεκτείνεται το ιεραποστολικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας

Ένα μεγάλο δώρο στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας έκανε ο Πρόεδρος της τοπικής Ελληνικής Κοινότητας και ευεργέτης Γεράσιμος Ντούνης, ο οποίος φρόντισε να μεγαλώσει το κεντρικό οικόπεδο του ιεραποστολικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κινσάσα αγοράζοντας ένα μεγάλο τεμάχιο σε συνέχεια του υπάρχοντος.

Αυτό αποτελεί μια μεγάλη ευλογία για την Μητρόπολη διότι με αυτόν τον τρόπο θα επεκταθεί αφενός το σχολικό συγκρότημα και αφετέρου θα δημιουργηθούν και άλλοι χρήσιμοι χώροι προς επίτευξη των σκοπών της Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος ευχαρίστησε την Υπουργό η οποία παρέδωσε στην Εκκλησία τους νέους τίτλους ιδιοκτησίας αλλά πολύ περισσότερο από καρδιάς ευχαρίστησε τον κύριο Γεράσιμο Ντούνη και την σύζυγο του κυρία Παρασκευή Τριαντάφυλλου Ντούνη τους οποίους και αποκάλεσε αγγέλους φύλακες της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων