27/11/2023 27/11/2023 Χθες, Κυριακή ΙΓ Λουκά, 26η Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου, στην Αδδίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας, με αφορμή την συμπλήρωση πέντε ετών από την ημέρα της εκλογής του στον Αρχιερατικό Θρόνο της ιστορικής ιεράς Μητροπόλεως Αξώμης. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δανιήλ, εξέφρασε προσευχητική ευχαριστία προς τον Άγιο...
27 Νοεμβρίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2023 - 11:09

Επέτειος πενταετίας εκλογής Μητροπολίτη Αξώμης

Διαδώστε:
Επέτειος πενταετίας εκλογής Μητροπολίτη Αξώμης

Χθες, Κυριακή ΙΓ Λουκά, 26η Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου, στην Αδδίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας, με αφορμή την συμπλήρωση πέντε ετών από την ημέρα της εκλογής του στον Αρχιερατικό Θρόνο της ιστορικής ιεράς Μητροπόλεως Αξώμης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δανιήλ, εξέφρασε προσευχητική ευχαριστία προς τον Άγιο Τριαδικό Θεό, για όσα Εκείνος ευλόγησε να πραγματοποιηθούν τα παρελθόντα έτη στην διαποίμανση της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαρ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β και προς άπαντες τους Συνοδικούς Αγίους Αρχιερείς που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Οι Ορθόδοξοι πιστοί που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό ευχήθηκαν έτη πολλά και ευλογημένα προς τον πνευματικό τους πατέρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων