20/06/2024 20/06/2024 Την Έδρα της Επισκοπής Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι και τον Κοινοτικό Ελληνικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, επισκέφτηκε το Βελγικό Σχολείο Μπουζουμπούρας, και έγιναν δεκτοί οι μαθητές με τους καθηγητές τους, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουρούντι κ. Ισαάκ και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μπουρούντι κ. Άρη Μάκο. Η επίσκεψη ήταν στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών μαθημάτων...
20 Ιουνίου, 2024 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024 - 18:32

Επίσκεψη του Βελγικού Σχολείου στην Επισκοπή Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Βελγικού Σχολείου στην Επισκοπή Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι

Την Έδρα της Επισκοπής Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι και τον Κοινοτικό Ελληνικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, επισκέφτηκε το Βελγικό Σχολείο Μπουζουμπούρας, και έγιναν δεκτοί οι μαθητές με τους καθηγητές τους, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουρούντι κ. Ισαάκ και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μπουρούντι κ. Άρη Μάκο.

Η επίσκεψη ήταν στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών μαθημάτων και ήταν ενδιαφέρουσες οι ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με την Ορθοδοξία και τον ρόλο της μέσα στη σύγχρονη παγκοσμιοποίηση. Τέλος όλα τα παιδιά, από τα οποία κανένα δεν ήταν Ορθόδοξο, πήραν ευλογία από μια εικόνα της Παναγίας και κέρασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων