13/07/2024 13/07/2024 Με τη χάρη του Θεού, 140 ψυχές από κάθε ηλικία ενώθηκαν με την Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνε με ανάρτηση της Ιεράς Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης. Σε αυτήν την ιερή στιγμή, βρέθηκαν οι εθελοντές από την Κύπρο, με αγάπη και αφοσίωση, υπό την καθοδήγηση του π. Βασιλείου, προϊστάμενου του Ιερού Ναού Αγίας Νάπας. “Ας συνεχίσουμε όλοι...
13 Ιουλίου, 2024 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2024 - 15:33

Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης: Ομαδική βάπτιση 140 παιδιών

Διαδώστε:
Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης: Ομαδική βάπτιση 140 παιδιών

Με τη χάρη του Θεού, 140 ψυχές από κάθε ηλικία ενώθηκαν με την Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνε με ανάρτηση της Ιεράς Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης.

Σε αυτήν την ιερή στιγμή, βρέθηκαν οι εθελοντές από την Κύπρο, με αγάπη και αφοσίωση, υπό την καθοδήγηση του π. Βασιλείου, προϊστάμενου του Ιερού Ναού Αγίας Νάπας.

“Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί, με πίστη και αφοσίωση, να βαδίζουμε το δρόμο της πνευματικής ανάπτυξης και της θείας χάριτος, στην Ιερά Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, με οδηγό μας τον Χριστό και την αγάπη για τον συνάνθρωπό μας”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων