19/07/2022 19/07/2022 Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ζιμπάμπουε στην Αθήνα ορίστηκε ο επιχειρηματίας και πρώην Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, κ. Κωνσταντίνος Λούλης. Ο εν λόγω διορισμός θα ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς της Ζιμπάμπουε με την Ελλάδα. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κωνσταντινος Λούλης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και πολιτικός που δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των αλευροβιομηχανιών στην Βαλκανική...
19 Ιουλίου, 2022 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2022 - 15:00

Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ζιμπάμπουε στην Αθήνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Λούλης

Διαδώστε:
Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ζιμπάμπουε στην Αθήνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Λούλης

Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ζιμπάμπουε στην Αθήνα ορίστηκε ο επιχειρηματίας και πρώην Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, κ. Κωνσταντίνος Λούλης.

Ο εν λόγω διορισμός θα ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς της Ζιμπάμπουε με την Ελλάδα. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κωνσταντινος Λούλης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και πολιτικός που δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των αλευροβιομηχανιών στην Βαλκανική και εχει διατελέσει Πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους.

Τις ευχές την για την εξέλιξη αυτή έστειλε η Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και ευχόμαστε στον νέο Επίτιμο Γενικό Πρόξενο κ. Κωνσταντίνο Λούλη με την Γνώση και την Εμπειρία να πετύχει τα μέγιστα στα θέματα του απόδημου Ελληνισμού να διευρύνει την προξενική βοήθεια προς τους πολίτες της Ζιμπάμπουε στην Ελλάδα, την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών για ανάπτυξη συνεργασίας και συνδημιουργίας Οι ευχές και η αρωγή μας να τον συνοδεύουν στα νέα υψηλά του καθήκοντα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων