01/09/2019 01/09/2019 Την ετήσια Γενική Συνέλευση της πραγματοποίησε χθες, Σάββατο 31 Αυγούστου, η Ένωση Ορθοδόξων Μητέρων της Ιεράς Μητροπόλεως Ουγκάντας στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικολάου Ναμουνόονα. Τις εργασίες της Συνέλευσης παρακολούθησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ουγκάντας κ. Ιωνάς, ο οποίος στηρίζει την κίνηση αυτή των μητέρων σε κάθε ευκαιρία. Στο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίηση του...
01 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:50

Ετήσια Γενική Συνέλευση Ορθοδόξων Μητέρων στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Ετήσια Γενική Συνέλευση Ορθοδόξων Μητέρων στην Ουγκάντα

Την ετήσια Γενική Συνέλευση της πραγματοποίησε χθες, Σάββατο 31 Αυγούστου, η Ένωση Ορθοδόξων Μητέρων της Ιεράς Μητροπόλεως Ουγκάντας στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικολάου Ναμουνόονα.

Τις εργασίες της Συνέλευσης παρακολούθησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ουγκάντας κ. Ιωνάς, ο οποίος στηρίζει την κίνηση αυτή των μητέρων σε κάθε ευκαιρία.

Στο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Ένωση τόσο στο οικονομικό επίπεδο, με την παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε άπορες μητέρες, όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων