26/06/2024 26/06/2024 Την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου) στο Μήλεσι Αττικής, θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, μετά το πέρας του οποίου θα λάβει χώρα το ετήσιο Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου, Ιεράρχου του Πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής. Του αοιδίμου Μητροπολίτη Αλεξάνδρου,...
26 Ιουνίου, 2024 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2024 - 17:48

Ετήσιο μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου

Την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου) στο Μήλεσι Αττικής, θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, μετά το πέρας του οποίου θα λάβει χώρα το ετήσιο Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου, Ιεράρχου του Πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Του αοιδίμου Μητροπολίτη Αλεξάνδρου, διακεκριμένου εκκλησιαστικού ανδρός, διακονήσαντος θυσιαστικώς την Ιεραποστολήν και επί εικοσαπενταετίαν την κατά Νιγηρίαν τοπική Εκκλησία, ως Επίσκοπος αυτής, έστω η μνήμη αυτού αιωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων