02/08/2024 02/08/2024 Με τις ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου ξεκίνησε το δεκαήμερο Σεμινάριο Κατηχητών της Ιεράς Επισκοπής Ρουάντας σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ρουαμαγκάνας. Διδάσκουν ο Θεολόγος Γιάννης Τούμπα, Κατηχητική και Δογματικές Διάφορες με άλλες χριστιανικές Ομολογίες και ο Θεολόγος Σεβαστιανός Μουάμπα, Εκκλησιαστική Μουσική. Συμμετέχουν 30 Κατηχητές από τις 15 Ενορίες και είναι...
02 Αυγούστου, 2024 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2024 - 8:57

Για πρώτη φορά στην Επισκοπή Ρουάντας οργανώνεται Σεμινάριο Κατηχητών

Διαδώστε:
Για πρώτη φορά στην Επισκοπή Ρουάντας οργανώνεται Σεμινάριο Κατηχητών

Με τις ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου ξεκίνησε το δεκαήμερο Σεμινάριο Κατηχητών της Ιεράς Επισκοπής Ρουάντας σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ρουαμαγκάνας.

Διδάσκουν ο Θεολόγος Γιάννης Τούμπα, Κατηχητική και Δογματικές Διάφορες με άλλες χριστιανικές Ομολογίες και ο Θεολόγος Σεβαστιανός Μουάμπα, Εκκλησιαστική Μουσική.

Συμμετέχουν 30 Κατηχητές από τις 15 Ενορίες και είναι το πρώτο που οργανώνεται στην Ιστορία της Επισκοπής.

Τον Αγιασμό της έναρξης του Σεμιναρίου τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδ. π. Νικόλαος Εμμανουήλ, ο οποιος μετέφερε και τις ευχές του Θεοφ. Επισκόπου Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος και θα κλείσει το Σεμινάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων