12/08/2024 12/08/2024 Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό εκ μέρους της Ορθόδοξης Νεολαίας της Γκάνας, η 10ήμερη Κατασκήνωση (10-18 ετών), την οποία ετησίως διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Άκκρας. Καθημερινά, μετά το πρωινό γεύμα, επακολουθεί προσευχή στον Ναό, Ορθόδοξη κατηχητική διδασκαλία από τους ιερείς μας και εκπαιδευτικούς για ποικίλα θέματα (εκκλησιαστική ιστορία, Ορθόδοξα Μυστήρια, μαθήματα πρώτων βοηθειών, χειροτεχνίας,...
12 Αυγούστου, 2024 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2024 - 21:15

Γνωριμία με την Ορθοδοξία στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Άκκρας

Διαδώστε:
Γνωριμία με την Ορθοδοξία στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Άκκρας

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό εκ μέρους της Ορθόδοξης Νεολαίας της Γκάνας, η 10ήμερη Κατασκήνωση (10-18 ετών), την οποία ετησίως διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Άκκρας.

Καθημερινά, μετά το πρωινό γεύμα, επακολουθεί προσευχή στον Ναό, Ορθόδοξη κατηχητική διδασκαλία από τους ιερείς μας και εκπαιδευτικούς για ποικίλα θέματα (εκκλησιαστική ιστορία, Ορθόδοξα Μυστήρια, μαθήματα πρώτων βοηθειών, χειροτεχνίας, οικοκυρικής, ραπτικής, κατασκευής πρόσφορου κλπ). Ακολουθούν αθλοπαιδιές (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ, στίβος κ.ά).

Το απόγευμα τελείται η Ακολουθία του Εσπερινού, συγκροτούνται ομάδες συνάντησης για την συζήτηση νεανικών προβληματισμών και τελείται το Μυστήριο της Εξομολόγησης για όσους επιθυμούν.

Εντός των αιθουσών, επεξηγούνται τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας και γίνονται πρακτικές ασκήσεις.

Οι νέοι και οι νέες μας μαθαίνουν για τον Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία Του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων