04/07/2019 04/07/2019 Με μια μεγαλειώδη συναυλία της Ελληνίδας μουσικού και συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα θα σφραγιστούν τα θυρανοίξια του Κοινοτικού Ιερού Ναού των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης που θα πραγματοποιηθούν τέλη Σεπτεμβρίου 2019. Η συμφωνία σφραγίσθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου μετά από τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ.Χρήστος Καβαλής με την διακεκριμένη συνθέτρια....
04 Ιουλίου, 2019 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2019 - 12:40

H Ευ. Ρεμπούτσικα στα θυρανοίξια του Ι.Ν Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο

Διαδώστε:
H Ευ. Ρεμπούτσικα στα θυρανοίξια του Ι.Ν Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο

Με μια μεγαλειώδη συναυλία της Ελληνίδας μουσικού και συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα θα σφραγιστούν τα θυρανοίξια του Κοινοτικού Ιερού Ναού των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης που θα πραγματοποιηθούν τέλη Σεπτεμβρίου 2019.
Η συμφωνία σφραγίσθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου μετά από τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ.Χρήστος Καβαλής με την διακεκριμένη συνθέτρια. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο υπάλληλος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο, που ασχολείται μεταξύ άλλων και με τα πολιτιστικά δρώμενα κ. Γιάννης Μελαχροινούδης.

Πηγή: ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων