27/05/2024 27/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Ελληνικής Κοινότητας Κινσάσας την Κυριακή του Παραλύτου, 26 Μαΐου 2024. Συλλειτούργησαν μαζί του ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Κλαύδιος, ο Αρχιδιάκονος Παΐσιος και ο Διάκονος Ιερόθεος. Συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία και ο Πρόεδρος της...
27 Μαΐου, 2024 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 19:38

H Κυριακή του Παραλύτου στην Ελληνική Κοινότητα Κινσάσας

Διαδώστε:
H Κυριακή του Παραλύτου στην Ελληνική Κοινότητα Κινσάσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Ελληνικής Κοινότητας Κινσάσας την Κυριακή του Παραλύτου, 26 Μαΐου 2024.

Συλλειτούργησαν μαζί του ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Κλαύδιος, ο Αρχιδιάκονος Παΐσιος και ο Διάκονος Ιερόθεος.

Συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας κ Γεράσιμος Ντούνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μίλησε στους πιστούς για την αρετή της υπομονής παρουσιάζοντας ως ικανό παράδειγμα τον παράλυτο του Ευαγγελίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων