25/06/2024 25/06/2024 Η άνοδος της στάθμης της λίμνης Τανγκανίκα δεν επέτρεψε στον Επίσκοπο Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι κ. Ισαάκ να πραγματοποιήσει την περιοδεία του στην Επισκοπική Επαρχία αλλά ούτε και τους πιστούς να παρευρεθούν στην έδρα της Επισκοπής στη Μπουζουμπούρα για την εορτή της Πεντηκοστής. “Από τη μια τα νερά της λίμνης με την εμφάνιση κροκοδείλων και από...
25 Ιουνίου, 2024 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2024 - 9:57

Η άνοδος της στάθμης της λίμνης Τανγκανίκα και η εμφάνιση κροκοδείλων ανέβαλαν την Επισκοπή περιοδεία

Διαδώστε:
Η άνοδος της στάθμης της λίμνης Τανγκανίκα και η εμφάνιση κροκοδείλων ανέβαλαν την Επισκοπή περιοδεία

Η άνοδος της στάθμης της λίμνης Τανγκανίκα δεν επέτρεψε στον Επίσκοπο Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι κ. Ισαάκ να πραγματοποιήσει την περιοδεία του στην Επισκοπική Επαρχία αλλά ούτε και τους πιστούς να παρευρεθούν στην έδρα της Επισκοπής στη Μπουζουμπούρα για την εορτή της Πεντηκοστής.

“Από τη μια τα νερά της λίμνης με την εμφάνιση κροκοδείλων και από την άλλη η έλλειψη βενζίνης, επιδείνωσαν τη κατάσταση”, αναφέρει ο Θεοφιλέστατος.

Το ίδιο συνέβη και στη χθεσινή ημέρα του Αγίου Πνεύματος. “Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση θα καλυτερέψει, για να μπορέσουμε απρόσκοπτα να επιτελέσουμε το Ιεραποστολικό μας έργο”, σημειώνει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Επίσκοπος κ. Ισαάκ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων