Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
01 Οκτωβρίου, 2024

Η Επισκοπή Τολιάρας ευχαριστεί την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για την ανέγερση νέου Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου

Διαδώστε:

Με απέραντη ευγνωμοσύνη η Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης απευθύνει τις πιο θερμές ευχαριστίες της προς την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο για τη γενναιόδωρη δωρεά, η οποία κατέστησε δυνατή την ανέγερση νέου Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην Επισκοπή.

Η δωρεά αυτή δεν αποτελεί μόνο ένα έργο υλικό, αλλά είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς προς τα παιδιά και τις οικογένειες της περιοχής, δίνοντάς τους την ευκαιρία για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Το σχολείο αυτό θα γίνει φάρος γνώσης, καλλιέργειας και πνευματικής ανάπτυξης, προσφέροντας στα παιδιά τα εφόδια για να χτίσουν το μέλλον τους με αξίες και ελπίδα.

Με ιδιαίτερη χαρά τελέστηκε ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο νέο σχολείο, παρουσία των διδασκόντων και των μαθητών, καλωσορίζοντας με προσευχή και ευλογία το ξεκίνημα αυτής της νέας πορείας. Μετά τον Αγιασμό, μοιράστηκαν στα παιδιά σχολικές τσάντες, τετράδια και μολύβια, ενισχύοντας την προσπάθειά τους και προσφέροντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία για τη μάθηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επισκοπής, η συμβολή της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και του Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου είναι ανεκτίμητη, και η ευεργεσία τους θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές. “Ευχόμαστε ο Θεός να τους ευλογεί και να τους ενισχύει στο πολύτιμο έργο τους, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στήριξη και φως σε ανθρώπους και κοινότητες που το έχουν ανάγκη”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαδώστε: