Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
07 Μαρτίου, 2023

Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου αρωγός στο ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας

Διαδώστε:

Έμπρακτος αρωγός και συμπαραστάτης στο ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας συνεχίζει να στέκεται η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.


Όπως αναφέρεται σε ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας και του Πανελληνίου Σωματείου Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ», 8 παλέτες τρόφιμα και λιβάνι «θα αποσταλούν άμεσα με contαiner, στην Ιεραποστολική Μητρόπολη Κινσάσας, για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες σε βασικά είδη των Αφρικανών αδελφών μας».

Αναλυτικά, η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας και του Πανελληνίου Σωματείου Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ»:

Η Ιερά Μητρόπολις Κινσάσας και το Πανελλήνιο Σωματείο Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ» δια της παρούσης, εκφράζουν την ολόθερμη ευχαριστία τους και την εκ βαθέων ευγνωμοσύνη τους προς τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς και Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και την περί Αυτόν Αδελφότητα, για την ευγενική και φιλάνθρωπη προσφορά τους σε είδη τροφίμων και λιβάνι (8 παλέτες τρόφιμα), τα οποία θα αποσταλούν άμεσα με contαiner, στην Ιεραποστολική Μητρόπολη Κινσάσας, για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες σε βασικά είδη των Αφρικανών αδελφών μας.
Να σημειώσωμε δε ότι η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ο Γέροντας Εφραίμ ιδιαιτέρως, πάντοτε στέκονται έμπρακτα αρωγοί και θερμοί συμπαραστάτες στο ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας και στην διακονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κινσάσας κ. Θεοδοσίου, από την πρώτη στιγμή της τοποθετήσεώς του εκεί, από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο τον Β’.
Ευχόμεθα Κύριος ο Θεός να τους ανταποδίδει αντί των φθαρτών τα άφθαρτα, αντί των επιγείων τα ουράνια και αντί των προσκαίρων τα αιώνια.

Διαδώστε: