29/08/2023 29/08/2023 Αισθήματα βαθιάς λύπης εκφράζονται από τη Μητρόπολη Αξώμης για την προς Κύριον εκδημία του Ελευθερίου Γεωργαλή, Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Τζιμπουτί. Συγκεκριμένα στο συλληπητήριο μήνυμα αναφέρεται: “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ και η Τοπική μας Εκκλησία, εκφράζει προς την οικογένεια του εκλιπόντος, την σύζυγο και τα τέκνα, τους αδελφούς Νικόλαο και Γεώργιο Γεωργαλή, τα...
29 Αυγούστου, 2023 - 20:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2023 - 19:48

Η Μητρόπολη Αξώμης για την εκδημία του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Τζιμπουτί

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Αξώμης για την εκδημία του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Τζιμπουτί

Αισθήματα βαθιάς λύπης εκφράζονται από τη Μητρόπολη Αξώμης για την προς Κύριον εκδημία του Ελευθερίου Γεωργαλή, Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Τζιμπουτί.

Συγκεκριμένα στο συλληπητήριο μήνυμα αναφέρεται: “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ και η Τοπική μας Εκκλησία, εκφράζει προς την οικογένεια του εκλιπόντος, την σύζυγο και τα τέκνα, τους αδελφούς Νικόλαο και Γεώργιο Γεωργαλή, τα μέλη των οικογενειών τους και τους Πάροικους του Τζιμπουτί, θερμότατα συλλυπητήρια με την προσευχή ο Αρχηγός της Ζωής, Κύριός μας Ιησούς Χριστός, να αναπαύσει την ψυχή του.
Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης ευγνωμονούσα για την μεγάλη πολυετή προσφορά του αείμνηστου ευεργέτου Προέδρου Ελευθερίου Γεωργαλή προς την Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και την Ελληνική Παροικία, θα ανακοινώσει επίσημες εκδηλώσεις μνήμης και θα τελέσει Ιερό Μνημόσυνο. Αιωνία η μνήμη αυτού”!

Από την επίσκεψη του Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ στο Τζιμπουτί το 2021

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων