18/07/2024 18/07/2024 Χθες, 17 Ιουλίου 2024, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, στο Παρεκκλήσιο της Επισκοπής Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι το οποίο τιμάται επ’ ονόματι της Αγίας, τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Ισαάκ.  Συμμετείχαν οι στενοί συνεργάτες και οι υπάλληλοι της Επισκοπής. “Λόγω ότι η Αγία Μαρίνα εικονίζεται να χτυπά και να νικά τον διάβολο, αυτό...
18 Ιουλίου, 2024 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2024 - 12:51

Η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στην Ιερά Επισκοπή Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι

Διαδώστε:
Η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στην Ιερά Επισκοπή Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι

Χθες, 17 Ιουλίου 2024, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, στο Παρεκκλήσιο της Επισκοπής Μπουζουμπούρας και Μπουρούντι το οποίο τιμάται επ’ ονόματι της Αγίας, τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Ισαάκ. 

Συμμετείχαν οι στενοί συνεργάτες και οι υπάλληλοι της Επισκοπής. “Λόγω ότι η Αγία Μαρίνα εικονίζεται να χτυπά και να νικά τον διάβολο, αυτό προκαλεί δέος στους ιθαγενείς που μέσα τους ακόμα έχουν τις προκαταλήψεις των κακών και πονηρών πνευμάτων αναζητώντας λύτρωση από την επήρειά τους”, αναφέρει η Επισκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων